Himmel och helvete

För den sportintresserade är detta en glädjens tid. Oavsett om du följer fotboll eller hockey håller några av de största ligorna i världen på väg att knyta ihop sina säsonger. Vem ska vinna och vem ska försvinna? Aldrig är elitidrottens himmel och helvete så tydlig som nu. Om du vill leva dig in ytterligare i matcherna finns det också massor av bettingsidor som du kan spela på. Hur spännande låter inte det? Låt oss gå igenom några av de ligor som närmar sig sin upplösning:

Premier League

Den engelska högstaligan i fotboll, Premier League, har länge varit en av svenskarnas favoritligor. Chelsea ser starka ut och kommer troligtvis vinna men kampen om Champions League-platserna ser väldigt intressanta ut. Arsenal, Manchester City, Liverpool, Manchester United och Tottenham har alla häng på topplatserna och bjuder in till en rad spännande matcher framöver.

National Hockey League

NHL’s grundserie närmar sig slutet och kampen om Stanley Cup kommer snart ta sin början. Uppstickare som Minnesota, Columbus och San Jose kommer slåss med giganter som Pittsburgh och Chicago om den åtråvärda bucklan. Gastkramande matcher utlovas!

La Liga

Den spanska ligan ser som så många gånger tidigare ut att bli en kamp mellan de två storlagen Real Madrid och Barcelona. För tillfället skiljer det bara en poäng mellan de två och varje poäng kommer därför vara otroligt viktiga när säsongen summeras. Ett varningens finger bör dock höjas för Sevilla som lurar bara tre poäng bakom. Kan de sno ligatiteln före de två stjärnspäckade giganterna?

Nedflyttning

Värt att ha i åtanke om toppstriden verkar vara avgjord är att låta blicken röra sig nedåt i tabellen. Här finns ofta en rad ångestfyllda matcher som kan vara otroligt spännande att spela på. Lycka till!